Másiknő és a punciborotválás

 2010.04.15. 22:10

 Vt tegnap is felhívott, és megígérte, hogy ma meglátogat. Jól bepánikoltam, elhatároztam, hogy nem fogok szexelni vele, mert hát mi lesz, ha pont akkor jön haza valaki, meg hol a romantika meg ilyesmi. Azért a biztonság kedvéért előkaptam az epilátoromat, hogy lenyúzzam a lábaimat. Mindeközben eszembe jutott a mai idők parája: a punciborotválás. 

A sötét nők fórumán olvastam, hogy az már szinte kötelező és higiénikus, és ápoltatlan ősember, aki hagyja a bozontot burjánzani. A nőgyógyászom viszont azt mondta, hogy nem véletlenül nőtt az oda, tessék ott hagyni. 
Pár éve, mikor próbálkoztam még a férjem erekcióját valahogy előhozni, kipróbáltam, milyen teljesen csupasznak lenni. Hát aznap nem is volt bajom, de másnap, mikor elkezdett nőni a nőnivaló...vagy két hétig csak sírva tudtam nadrágot venni, annyira begyulladt a bőröm. Akkor megfogadtam, hogy soha többet. Annál is inkább, mert a férjem ugyan örült neki, de ennek semmi látható eredménye nem lett.
Persze, lehet hogy nem borotválni kellett volna, hanem gyantázni. Vagy epilálni. Esetleg kozmetikusra bízni. A sötét nők fórumán azt írták, hogy nincs abban semmi szégyellnivaló. De én nem hiszek nekik, és igen is szégyellem mutogatni a nunusomat a kozmetikusnak. Ráadásul szerintem a szüleim valami majompártól fogadtak örökbe, és azért van olyan erős szőrzetem, amit egyáltalán nem lehet pihéknek nevezni. Úgyhogy ha azt tövestől tépnék ki, azt hiszem, hogy ordítva összeszarnám magam. 
A fentieket számba véve, punciilag maradok úgy, ahogy vagyok. 
Remélem vt nem fog hörögve és szemet forgatva elmenekülni.
 
Ja, amúgy nem látogatott meg. De mindegy, legalább a lábam egy pár hétig sima lesz...
 
 
(muszáj címkéket írni? soha nem jut eszembe semmi értelmes.. egyik segíts! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://knklub.blog.hu/api/trackback/id/tr931924991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gilo 2010.04.15. 22:25:04

Borotva: neee! Gyanta! Kozmikus! Megéri. Épp ma csináltattam meg. :)
Szégyenérzetet levetkőzni. Nekem a kozmikusnál könnyebb, mint a nőgyógynál. Az orvos olyan távolságtartó ... Na jó, 2 szülés után már nem szégyellek semmit, az az igazság :P
De persze nem kötelező levenni a bozótot. Csak az orális szex úgy könnyebb, gusztusosabb.

gilo 2010.04.15. 22:26:04

Címkék: punci, borotva, gyanta, kozmikus, divat

Kommentel(n)ő 2010.04.15. 22:27:49

Én egy jó ideje borotválom, a gyantázásra nem tudtam rávenni magam....
Második-harmadik nap a borosta kellemetlen, és nem lehet azonnast újra nekiesni a borotvával, mert akkor sebes lesz, ez tény. De 3. naptól már kinőtt eléggé h ne sörte legyen, lehet hagyni egy kicsit, vagy borotválni újra (ha van miért.... )
Az igazán sima bőrt úgy lehet elérni, hogy van epiláló krém, ami ugyan az egész szőrt nem viszi le, de ha bekened és rajta hagyod pár percig, majd AAZUTÁN borotválod, akkor tökéletes lesz.
De nem ez a lényeg, hanem hogy ez a nyavajás Vt mért is nem látogatott meg végül???
És miért nem tudja, h szőrös a puncid, te meg miért nem tudod, hogy ő milyet szeret???
Hát tessék megdumcsizni :))))))))))))))

gilo 2010.04.15. 22:36:01

@Kommentel(n)ő: Igazad van, bár sztem nem olyan könnyű szóba hozni ezt a dógot. Egyébként, ha a pasi nem gyakorlott csajozós, és már nem 20 éves, akkor lehet, hogy még nem is látott csupasz puncit. :)

wincent · http://index.hu 2010.04.15. 23:10:19

jó kis téma :) Lehet, hogy ez a divat, de nekem speciel nem tetszik, ha teljesen borotvált.

gilo 2010.04.16. 07:52:00

@wincent: De gustibus :) Megszokás kérdése is, ha egyszer az ember elkezdi megcsináltatni, már nem akar visszatérni a régi formához. De megfelelő partner bármiről meg tudja győzni, asszem. :)

felician 2010.04.16. 11:03:47

Kopasz barack. Finom, szeretem.

ketno · http://knklub.blog.hu 2010.04.17. 07:22:18

Nem muszáj címkéket írni, te, másik felem, te :D Ez a poszt feldobta a reggelemet, de lüke vagy :)) (egyik)

Világosító 2010.04.19. 08:59:38

Érdekesek vagytok, ti Két Nő.

Bevallom, hogy soha nem gondoltam volna, hogy a "dugás" hiánya ekkora problémát tud okozni. Mondjuk gondolhattam volna, hiszen 3 nap "éhezés" után én is agresszív/ebb/abb vagyok. Egy kérdés. Ha nem akartok rá válaszolni, ne válaszoljatok: Hány évesek vagytok???

ketno · http://knklub.blog.hu 2010.04.19. 12:09:56

@Világosító:
Egyik épp hogy elmúlt 30 én nekem meg már közelebb a 40.
Számít a kor? (Ez hülye kérdés, persze, hogy számít, nyilván jobb lenne ha már 70 felé közelítenék.. vagy ki tudja)

gilo 2010.04.19. 13:00:19

@Világosító: Ezt nem értem, hogyhogy nem gondoltad, h ekkora probléma? Persze, h egészséges nők számára probléma. És itt nem csupán napokról van szó. Hetekről, hónapokról, évekről? Az életkor egyébként tipikus.

Világosító 2010.04.23. 23:08:51

2nö: Én 35. számít a kor. Most vagytok mind a ketten a legszebbek. És csak ezért számít...

Gilo: Érdekes, hogy másnak is hasonló érzési vannak mint nekem. Én egy túlfűtött pasi vagyok. 35 éves koromban még mindíg napi 4-5 "numera megy" ha az asszony is benne van. Érdekes megtapasztalni, hogy tényleg mások is ugyan azt érzik mint én. És ez leírva valahogy hihetőbb, mint ha csak mondják/ mondanák... Írjátok ki magatokból. Jó ez...

gilo 2010.04.24. 08:36:42

@Világosító: Napi 4-5? Nem, ennyire nem vagyok túlfűtött, szerencsére, mert bele is döglenék. Akinek havi 1-re van módja, annak ez borzalmas lenne. (Néha borzalmas is.) És nálad az asszony ezt hogy bírja? Vagy vannak mások is képben? Egyáltalán azt nem tudom elképzelni, hogy energiát-időt honnan veszel, meló, család egyebek mellett.

Világosító 2010.04.24. 13:28:06

@gilo: Sajnos csak néha van módom a fent említett teljesítményre. Hiszen a Zasszony ezt nem bírja. Természetesen(?)van mellette másik lányzó. Szerencsére nagyon jó a házasságunk, és az Ő felvetésére nyitott... Sokáig vaciláltam rajta, majd 2 évig beszélgettünk a dologról... Nem volt egyszerű a dolgot nekem elfogadni. Érdekes, hogy a kb 700-800 évig sujkolt papi dogmák miféle mesterséges gátakat építenek bennünk, annélkül, hogy észrevennénk.

gilo 2010.04.25. 14:20:42

@Világosító: És mondd csak, hogy lehet ezt a gyakorlatban csinálni? A feleséged tudja, hogy mikor mész a szeretődhöz? Esetleg még ismerik is egymást? Beszéltek a dologról, vagy diszkrét maradsz, ez nem téma otthon? És a nejednek is ugyanúgy szabad szeretőt tartania?

Világosító 2010.04.25. 21:52:00

Gyakorlatban??? Szerencsés vagyok. Délután dolgozom, és este. Mint világosító. Egy színházban. A feleség, meg délelőtt. Ismeri a két csaj egymást. Egy suliba járnak. Csak akkor beszélek róla, ha kíváncsi rá, és kérdez. Ha nem kérdez nem kezdem el: "Képzeld, ma kipróbáltuk fejenállva hátulról..." Na ezt nem...
Persze, hogy szabad szeretőt tartania. Ez a nyitott házasság alapja. Inkább legyünk egymáshoz őszinték, mint hazudjunk, csaljunk, és szégyenérzetünk legyen... Nem annyira kacifántos a dolog, mint ahogy gondolod. Csak meg kell értened, hogy inkább ez, mint a kerülőút, és a titkolódzás, meg a rettegés, hogy megtalálja a "munkaruhát"... Így sokkal egyszerűbb...
süti beállítások módosítása