Forog a film tovább

 2010.07.12. 08:08

Reggelre kelve könnyebb minden. Menni kell, tenni a dolgunkat, nincs idő, nincs erő arra, hogy az ember lánya az élete fölött sírjon. Hogy romokon ül. Nem kell mindig olyan messzire elnézni. Nem kell annyit agyalni. Menni kell, percről-percre haladni és megoldani az előttünk lévő épp aktuális akadályokat. Nem jó nagyító alatt vizsgálni a lépéseket, nem jó nézni magunkat kívülről, hogy mit miért teszünk és ezzel hogyan hatunk másokra. Csak menni kell.

A probléma ezzel nincs megoldva, szex továbbra sincs, ami alig kilépve a huszonévből továbbra is nagyon is nagyon fáj. De hétköznap van, elterelődik a figyelem, szőnyeg alá sörpörjük ami odavaló és azt hisszük majd megoldódik magától. Nem fog. Ott marad és hasra fogunk esni benne újra és újra. És akkor megint beleőrülünk kicsit. Aztán tesszük a dolgunkat. Nincs mese, menni kell és folytatni, amibe egyszer már belekezdtünk. Nem lehet kiszállni. Forog a film.

Címkék: élet tűnődés

A bejegyzés trackback címe:

https://knklub.blog.hu/api/trackback/id/tr402145700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gilo 2010.07.12. 09:58:18

Baromi hosszú szünet után ...
Rengeteg mindenre kellene itt reagálni, de olyan rapszodikusan írtok, hogy az ember sose tudja, érdemes-e egyáltalán.
Úgy érzékelem, nagyon idealisztikus a hozzáállásod, és az élet is elkényeztetett jópár dologban. Biztos ezért nehezebb megalkudnod azzal, ha valami nem tökéletes. De én a helyedben nem dobnék ki egy működő szeretői kapcsolatot az ablakon, mert a pasi nem pont úgy gondolja, mint te. Ő nem akar érzelmileg annyira belebonyolódni, ha jól értem. Mert nem tudja olyan jól kezelni, mint esetleg te. Ha te tudod ... A pasiknak ez nehéz. Ha jó vele, sztem luxus kihajítani büszkeségből.

ketno · http://knklub.blog.hu 2010.07.12. 14:12:47

én sem tudom mit akarok... nem ilyen végletes ez, én sem tudom jól kezelni a helyzetet. Egyszer bármilyen kompromisszumot hajlandó lennék meghozni aztán meg hisztizek amiért kompomisszumokat kell hoznom. nem értek én sem semmit magamból sem.

ketno · http://knklub.blog.hu 2010.07.12. 20:05:51

hajlok rá, hogy igazad van, ki is írtam magamból gyorsan :)
süti beállítások módosítása